Boek je trip

079-3033050

Ons emailadres

info@hummelsadventures.nl

Explore Outdoor

Canoe Adventure Sweden

Värmland Sweden , ontdek de meest ongerepte plekken in de natuur. Explore Ooutdoor

Explore-Outdoor is een onderdeel van Hummels Adventures. Explore Outdoor gaat verder dan andere outdoor vakanties. We hebben een locatie in Zweden gevonden waar u schitterende uitdagende kano-tochten kan maken. Maar ook de combinatie met moutainbiken en hiken kan in deze ultieme omgeving.

Peddel op de talloze meren en rivieren die Värmland (Zweden) omgeven en ervaar de wildernis vanuit je kano. Sla je kamp op op een van de mooie eilandjes, grill een pas gevangen visje boven een knisperend vuurtje en zie de zon zakken in het meer. Elke dag weer een avontuur waar je in de avond bent. Back to basic, back to the wilderness, hoe je het ook beschrijft het is een bevrijdend gevoel.

Iets minder avontuurlijk of wat minder ervaring met het outdoor gevoel? Dit jaar bieden we ook een combinatie aan van activiteiten in deze prachtige natuur. Om toch het gevoel van wildkamperen te ervaren zit dat er ook één of twee nachtjes bij. Ideaal als eerste ervaring van het outdoor leven of voor gezinnen met wat oudere kinderen.

Hieronder staan onze Explore Outdoor Adventures :