Boek je trip

079-3033050

Ons emailadres

info@hummelsadventures.nl

info over Winteradventure Groep Sauerland Willingen

Winteradventure Sauerland Groepsreis

Top Wintersport bestemming op nog geen 300 kilometer rijden!

Hummels Adventures heeft een prachtige accommodatie welke uitermate geschikt is voor groepen van 15-36 personen. U kan de gehele winterperiode deze accommodatie boeken. Voor een week , een midweek of zelfs een weekend. Onze accommodatie boekt u altijd als groep in een keer en altijd inclusief busreis. De zeer luxe touringcar blijft de gehele periode bij uw groep en zal u dagelijks op en neer naar het skigebied brengen.

De accommodatie:
Je komt binnen in een woonkamer met typisch Duitse "gemütlichkeit", zelfs een bar met professionele tap (optioneel) is aanwezig. Op de flatscreen t.v. kun je gewoon de Nederlandse zenders bekijken, dvd en geluidsinstallatie zijn aanwezig. Draadloos internet is in de hele groepsaccommodatie aanwezig. De aangrenzende keuken is van alle gemakken voorzien. De groepsaccommodatie is rookvrij. De 8 tweepersoons slaapkamers (te bereiken per trap) beschikken over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder zijn er nog 4 familiekamers waar 4 personen kunnen slapen eveneens met eigen badkamer. Alle kamers zijn voorzien van tv, zitje en voldoende kastruimte. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens, het enige wat je mee moet nemen is een lakenset bestaand uit onderlaken, hoeslaken en sloop. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in en rondom de accommodatie. Er zijn spellen aanwezig zo ook een tafeltennistafel, tafelvoetbal en dartborden. Achter het huis in het bos bevindt zich een openbare speeltuin. Je hebt de beschikking over een groot terras naast de groepsaccommodatie en een grote tuin achter de accommodatie.

Onze accommodatie is uitermate geschikt voor een groep vrienden, een groep collega's of een familie . Groepen jongeren / studenten zijn in deze accommodatie niet welkom. Omdat het een oud -hotel betreft kan u zelf koken maar ook dat kunnen wij van Hummels Adventures u uit handen nemen. In ieder geval zullen wij zorgdragen voor een gevulde bar en de nodige versnaperingen. De rest kan allemaal in overleg.

Weekverblijf : Vertrek uit Nederland op vrijdag-ochtend/middag of maandag-ochtend/middag. Retour op vrijdagochtend of zondagochtend.

Midweekverblijf : Vertrek uit Nederland maandagochtend/middag. Retour op vrijdagochtend.

Weekendverblijf : Vertrek uit Nederland op vrijdag-ochtend/middag en retour op zondag aan het einde van de skidag.

Prijzen Dec 2021 - Maart 2022, minimum aantal 15 personen max 36 personen

Weekend: 4500,00 euro (125-300 euro pp)
Midweek: 5500,00 euro ( 150-365 euro pp)
Week: 6750,00 euro (187,50-450 euro pp)

Let op ! Kerstweken en voorjaarsvakantie toeslag van 200(weekend)/250(midweek)/300(week) euro per boeking.

Beschikbaarheid op aanvraag.